Singgah jom

jom singgahPhotobucket Photobucket

Wednesday, March 14, 2012

Segment : 3 In 1 By Nabila

 

jom join segmen INI

nak tag semua Geng fiR'Ra


Syarat bagi yang dah join -
 Singgah kat blog mereka yang join sekali
 tinggalkan komen dekat blog diaorang supaya diaorang boleh singgah korang balik
 Follow? itu terserah,kalau korang rasa berkenan dengan blog tu..korang follow la

actually Risya ada 2 blog.. nak tengok blog personal Risya klik home dekat page Risya yer.. =)

8 comments:

Mieya Atiera said...

singgah drpd segmen NM :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/segment-3-in-1-by-nabila.html

Mieya Atiera said...

singgah drpd segmen NM :)

http://budakshumort.blogspot.com/2012/03/segment-3-in-1-by-nabila.html

AyuInsYiraH said...

ayu singgah dr segmen nabila...
free dtglah ke blog ayu..ayu ada buat bloglist...jom sertai ramai-ramai..

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/03/jom-join-bloglist-ayuinsyirah-tahun.html

fera said...

hyee .. singgah sini dan follow

jemput singgah balek =)
http://saiafera.blogspot.com/2012/03/segment-3-in-1-by-nabila.html

litle sister said...

Dari segmen yang sama , singgah sini :)

CikFi said...

bw dari segment yang sama
http://hatinufid.blogspot.com/2012/03/segmen-cuti-sekolah-2-segment-3-in-1-by.html

jijah khadijah said...

follow dari segment yg sme.. :)

http://jijahkhadijah.blogspot.com/2012/03/segmen-3-in-1-by-nabila.html

puteri nur afiqah said...

singgah dari segmen yg sama...

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/03/segmen-cuti-sekolah-2-segment-3-in-1-by.html

^_^ happy blogging...